ÇERÇİOĞLU: “AMACIMIZ ÜRETEN ÇİFTÇİLERİYLE DAHA GÜÇLÜ BİR AYDIN”

Aydın Büyükşehir Belediyesi, artan kuru ot ve yem fiyatlarından dolayı zor durumda olan hayvancılıkla uğraşan küçük çiftçiye destek olmak için Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde yonca otu dağıtımına devam ediyor.
Haber Tarihi: 13.11.2017

10 bas ve altinda büyükbas hayvani olan tüm isletmelere hayvan basina bes balya kuru yonca otu desteklemesi yapiliyor.

YONCA OTU DAGITIMI DEVAM EDIYOR

Simdiye kadar Sultanhisar'in Eskihisar, Güvendik, Malgaçmustafa, Kabaca ve Kavakli, Demirhan, Incealan, Kilavuzlar, Yagdere Mahallelerinde kuru yonca otu dagitilirken, son olarak ta Malgaçemir’de 69 isletmeye, 298 hayvana 1440 balya dagitim yapildi. Toplamda da 650 aileye 13 bin balya kuru yonca otu dagitilacak.

“ÇIFTÇIMIZ RAHAT NEFES ALMAYA BASLADI”

Aydin'da üretici ve çiftçiyi her zaman desteklediklerini vurgulayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu," Gün geçtikçe zorlasan ekonomik sartlar içinde çitçimize destek olabilmeyi çok önemsiyorum. Biz Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman çitçimizin yanindayiz. Kuru yonca otu destegi ile çiftçimiz rahat bir nefes almaya basladi. Amacimiz üreten çiftçileriyle daha güçlü bir Aydin " diye konustu.