BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ATÇA BOĞA GÜREŞLERİNE KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atça’da düzenlenen boğa güreşlerine katıldı.
Haber Tarihi: 12.11.2017
|

Vatandaslarin güres sevdasina Atça’da ortak olan Baskan Çerçioglu, Topuklu Efe sloganlari ve Izmir marsi ile karsilandi. Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya ile birlikte güres arenasinda halki  selamlayan Baskan Çerçioglu’na vatandaslar yogun sevgi gösterilerinde bulundu.

Artvin, Mugla, Izmir ve Aydin’da sampiyonlar sampiyonu toplam 64 boga Atça Arenasi’nda sampiyon olmak için boy gösterdi. Aksam saatlerine kadar süren güreslerde gruplarinda dereceye giren bogalara çesitli hediyeler verilirken, kupa müsabakalarinda rakiplerini yenen boga sahipleri kupa ile ödüllendirildiler.

ÇERÇIOGLU KAVAKLI PAZARINDA VATANDASLARLA BULUSTU

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Çakirbeyli  ile Tarihi Kavakli Köy Pazarini ziyaret etti, vatandaslarla bulustu. Ilk olarak Çakirbeyli’ye giden Çerçioglu daha sonra Kavakli’ya geçti.  Vatandaslarla birlikte köy pazarlarini gezen Çerçioglu, pazarci esnafina hayirli isler diledi. Baskan Çerçioglu’nun Kavakli Köy Pazari gezmesine Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Kavakli Mahalle Muhtari Ibrahim Karacasulu da eslik etti.

“AYDIN HALKI ÇALISKANDIR”

Her zaman üretici ve çiftçinin yaninda olduklarini belirten Baskan Çerçioglu, “Aydin halki köy pazarlarini çok sevdi. Köy pazarlarimiza yogun ilgi gösteren Aydin halkina çok tesekkür ediyorum.  Zaten Aydin halki çaliskandir, ismi gibi Aydin insanlardir. Üreticilerimiz bu pazarda ürettigi yerel ürünleri halkimiz ile bulusturuyor.  Tüm vatandaslarimizi açtigimiz köy pazarlarina davet ediyorum” diye konustu.

|