CHP NİLÜFER KADIN KOLLARI BAŞKANI ALÇİÇEK BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Alçiçek ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 08.11.2017

Ziyarette CHP Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir ve kadin kollari üyeleri de hazir bulundu.

“ÇERÇIOGLU ILE TÜM TÜRKIYE GURUR DUYUYOR”

Nilüfer ilçesinden örnek aldiklari Topuklu Efe Özlem Çerçioglu ile tanismak için geldiklerini belirten Alçiçek, “Özlem Çerçioglu baskanimizi görmek ve tanismaktan dolayi çok mutlu ve gururluyuz. Sayin Çerçioglu basarili çalismalari ile kendini kanitlamistir.  Bir bayan olarak kendisini örnek aliyoruz. Aydin’a kadin elinin degdigini kente girer girmez anladik. Aydin adi gibi Aydin bir kent olmus. Baskan Çerçioglu ile gurur duyuyoruz, bizim gurur kaynagimizdir” seklinde konustu.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, nazik ziyaretleri nedeniyle CHP Nilüfer Ilçe Kadin Kollari Baskani Gülnur Alçiçek ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür etti.