ATATÜRK KENT MEYDANI’NDAN ANITKABİR’E PEDAL BASTILAR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Türkiye Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi'nin 17 sporcusu '10 Kasım Haftası' nedeniyle "Atamızın Yolundayız" diyerek Efeler Diyarı’ndan pedal bastı.
Haber Tarihi: 06.11.2017

640 KILOMETRE 5 GÜN SÜRECEK

Aydin Atatürk Kent Meydani’ndan Anitkabir’e gitmek için yola çikan bisiklet tutkunlari, 640 kilometrelik mesafedeki Ankara’ya 5 gün sürecek zorlu bir yolculukla ulasmayi hedefliyor.

TOPUKLU EFE’YE TESEKKÜR

Türkiye Bisikletliler Dernegi Aydin Sube Baskani Hümeyra Yikilmaz, her zaman yanlarinda olan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ederek, "Atamiza ve Cumhuriyetimize olan bagliligimizi göstermek,  Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere tüm sehitlerimizi anmak için Anitkabir’e bisikletlerimizle gidiyoruz. Bize desteklerini esirgemeyen Aydinimizin Topuklu Efesi, Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tüm dernek üyeleri adina tesekkür ediyorum” diye konustu.