BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AYDIN’IN DÖRT BİR YANINDA ASFALT ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Başkan Özlem Çerçioğlu"nun talimatıyla il genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Haber Tarihi: 01.11.2017

Efeler Ilçesinde yogun çalisma programi uygulayan Büyüksehir Belediyesi ekipleri,  ilçenin çesitli mevkilerinde asfalt kaplama, yol bakim ve onarim çalismalariyla altyapi çalismalarini eszamanli olarak sürdürüyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Efeler ilçesinin Güzelhisar Mahallesi Albay Sefik Caddesi’nde asfalt çalismalarina basladi. Büyüksehir Belediye ekipleri çalisma kapsaminda yolun parke taslarini söktü. 5 bin metrekarelik alanda devam eden çalismalarda temel malzeme serimi bitirilerek sicak asfalt döküldü. Aydin Büyüksehir Belediyesinin titiz çalismasiyla Albay Sefik caddesindeki yol yapimi kisa sürede tamamlandi.

Yapilan bu çalismalardan çok memnun olduklarini dile getiren vatandaslar Baskan Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.