BÜYÜKŞEHİR 29 EKİM’İ KORAY AVCI İLE KUTLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümünü Koray Avcı konseri le kutladı.
Haber Tarihi: 30.10.2017
|

Son dönemin popüler sanatçilarindan Koray Avci Aydinlilara unutulmaz bir gece yasatti.

“AYDIN CUMHURIYETIN KALESIDIR”

Atatürk Kent Meydani’ni dolduran yaklasik 50 bin Aydinlinin alkislari esliginde sahneye gelen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün en büyük eserim diye ifade ettigi Cumhuriyetimizin kurulusunun 94. yili kutlu olsun. Aydin Kuvayi Milliye'nin yeserdigi yerdir. Aydin;  özgürlügün, direnisin ve Cumhuriyetin kalesidir. Aydin; Yörük Ali Efesiyle, Çete Ayse’siyle bu topraklarda Cumhuriyet Kivilcimini atesleyen destanlarin yasandigi topraklardir. Cumhuriyet; Kadini, erkegi, yaslisi ve genciyle inançla ve azimle kazanilmis zaferin adidir. Cumhuriyet Bayramini her yil oldugu gibi Aydin'da da büyük bir coskuyla kutluyoruz. Basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm sehitlerimizi saygi ve minnetle aniyorum” sözleri büyük alkis aldi.

Atatürk Kent Meydani’ni hinça hinç dolduran çogunlugu gençlerden olusan Aydinlilar Koray Avci sarkilariyla adeta kendilerinden geçti. Hep bir agizdan sarkilara eslik eden yaklasik 50 bin kisilik toplulugun heyecan ve coskusuna Avci hayran kaldi. Uzun yillar Aydin’da kaldigini belirten sanatçi Koray Avci, Topuklu Efe Özlem Çerçioglu’nu çok sevdigini ve takdir ettigini söyledi. Çerçioglu, konser anisina Avci’ya çiçek verdi.

HAVUZDA 29 EKIM GÖSTERISI 

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan, Cumhuriyetimizin 94. Yildönümü sebebi ile Atatürk Kent Meydani Gösteri Havuzu’nda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntüleri isikli su perdesine yansitildi. Çok sayida vatandas Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntülerinin yansitildigi isikli su perdesi önünde bol bol fotograf çekildi.

|