ALAMUT HALKI TOPUKLU EFE’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Bozdoğan ilçesine bağlı Alamut Mahallesi halkı, mahalleye verdiği hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.
Haber Tarihi: 11.10.2017
|

Alkislarla mahalleye gelen Çerçioglu’na özellikle kadinlar yogun ilgi gösterdi. Davul zurnayla karsilanan "Topuklu Efe" vatandaslarla tek tek tokalasti.

Yemekte konusan Alamut Mahallesi Muhtari Mehmet Pehlivan "Muharrem asuresiyle birlikte baskan Çerçioglu'na köyümüze yaptigi hizmetlerden dolayi yemek düzenledik. Mahallemizin yollari yapildi. Büyüksehir’in hizmetlerinden memnunuz. Yaptigi yatirimlardan dolayi kendisine tesekkür ediyoruz" diye konustu.

ÖZLEM BASKAN VARSA SORUN YOK

Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin ise çok yakinda Alamut'un sokaklarina  parke tasi dösenmeye baslanacagini söylerken "Özlem Baskan'dan Alamut'a yüzme havuzu, hali saha ve park yeri talep ettik, o da bizi kirmadi. Özlem Baskan varken sorun yok demektir. Allah onu basimizdan eksik etmesin" diye konustu.

ÇERÇIOGLU’NDAN ALAMUT’A YATIRIM MÜJDESI

"Çagdas, demokratik, laik Türkiye'nin aydinlik yüzünü temsil eden Alamutlular" diyerek vatandaslari selamlayan Özlem Çerçioglu "Davetiniz ve güzel karsilamaniz için çok tesekkür ederim. Sözüm söz; yaza kadar yüzme havuzu buraya gelecek. Haziran ayinda okullar kapandiginda çocuklarimiz yüzme havuzuna kavusmus olacak. Park yerini, hali sahayi da hazirana kadar sizlere teslim edecegiz" sözleri büyük alkis aldi. Muhtar Pehlivan'in aritma tesisi ve mahalle yolunun asfaltlanmasi talebini kirmayan Baskan Çerçioglu, yolun hemen asfaltlanmasi talimatini verdi. Çerçioglu aritma tesisinin de bir ay içerisinde köye kazandirilacagini söyledi.

Baskan Çerçioglu konusmalarin ardindan Alamut halkiyla birlikte Büyüksehir konservatuari tarafindan söylenen türkülere eslik etti.

Mahallelerine yapilan hizmetlerden dolayi Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden Alamut halki, baskana üzerinde "Özlem Çerçioglu" yazan asureden ikram etti. Yemege yogun katilim gösteren vatandaslar Baskan Çerçioglu ile hatira fotografi çekildi.

|