BÜYÜKŞEHİR 24 SAAT ÇALIŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: 07.10.2017
|

ASKI ekipleri gece 23.00’de basladigi yagmur suyu borulari döseme çalismalarini sabaha karsi bitirdi.

YAGMUR SUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) 7 Eylül Mahallesi’nin yagmur suyu sorununu çözdü. Yagisin yogun oldugu günlerde Efeler ilçesinde biriken yagmur suyunu engellemek için çalisma yürüten ASKI problemi çözdü. Atatürk Devlet Hastanesi önünde baslayan çalismalar da kullanilan 1000’lik ve 1200’lük borular yagmur sularini Tabakhane Deresi’ne tasiyacak.

SU BIRIKINTISININ ÖNÜNE GEÇILDI

Güzelhisar Mahallesi Albay Sefik Caddesi ile Atatürk Devlet Hastanesi güzergâhinda, yer altina dösenen borular sayesinde özellikle ESKO Is Merkezi ve Yedieylül Mahallesi’nin üst kisminda yasanan yagmur sularinin yol açtigi su birikintilerinin önüne geçildi.

Adnan Menderes Bulvarinda gece yarisi baslayan çalismalar sabaha karsi sona erdi. Vatandaslar 700 metrelik mesafede yagmur suyu borularini döseme islemini bir gecede tamamlayan Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Albay Sefik Caddesi ve Süleyman Seba (Eski Garaj Caddesi) Caddelerine yapilan yagmur suyu döseme çalismalarinin ardindan önümüzdeki günlerde bu caddelere asfalt çalismalari da yapilacak.

Vatandaslarin istekleri dogrultusunda alt ve üst yapi anlaminda kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, çalismalarin artarak devam edecegini belirtti.

|