BÜYÜKŞEHİR’DEN EFELER’DE SICAK ASFALT SEFERBERLİĞİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla il genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarına Efeler'de de aralıksız devam ediliyor.
Haber Tarihi: 07.10.2017

Ilçede yogun çalisma programi uygulayan büyüksehir belediyesi ekipleri, ilçenin çesitli mevkilerinde asfalt kaplama, yol bakim ve onarim çalismalariyla altyapi çalismalarini eszamanli olarak sürdürüyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri Efeler Mahallesi Hürriyet Bulvari üzerindeki asfalt çalismalarina da devam ediyor. Yol yapim ekipleri çalisma kapsaminda 1100 metrelik yoldaki parke taslarini söktü. 12 bin metrekarelik alanda devam edilen çalismalarda temel malzeme serimi bitirildi ve sicak asfalt dökülmeye baslandi. Hürriyet Bulvari üzerindeki çalismanin kisa sürede bitirilmesi planlaniyor.

Yapilan bu çalisma en çok yoldan sikâyetçi olan vatandaslari sevindirirken vatandaslar yolu yeniledigi için baskan Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.