BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: “AYDIN’IN HER NOKTASINA YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yle birlikte Aydın Büyükşehir ve İncirliova Belediyeleri Hizmet Merkezi’nin temelini düzenlenen törenle attı.
Haber Tarihi: 06.10.2017
|

Temel atma törenine ilçe belediye baskanlari, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarlari ve çok sayida vatandas katildi.

“ADIL VE ESIT HIZMET EDERIZ”

            "Biz belediye baskanlari tüm vatandaslarimiza adil ve esit hizmet ederiz. Bugün de burada bunun örnegini yasiyoruz" diye sözlerine baslayan Özlem Çerçiogu "Burasi Incirliova Belediyesi'ne ait. 7 bin 300 metrekare alanda, 11 milyon 500 bin TL'ye malolacak binayi Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak biz yapacagiz ve ortak kullanacagiz. Bu binada sizlere hizmet verecegiz" dedi.

“TURIST ÖMERLERE SESLENIYORUM GELIN SIZ DE HIZMET EDIN”

            Ortaklasa çalisilan bu projenin diger belediye baskanlarina örnek olmasi temennisinde bulunan Çerçioglu "Incirliova Belediye Baskani'na adil yaklasimindan dolayi tesekkür ederim. Biz buraya hizmet etmek için geldik. Bu bina bittiginde Incirliovalilar daha hizli ve konforlu hizmet alacak. Simdiye kadar Incirliova'ya 21 milyon TL'lik yatirim yaptik. Bu binayla birlikte 32 milyon TL'ye çikacak. Tüm belediye baskanlarimizin hiçbir siyasi parti ayrimi yapmadan çalistigini düsünüyorum. Vadeden degil icraat yapaniz. Buradan Turist Ömerlere sesleniyorum. Gelin siz de hizmet edin" diye konustu.

            Incirliova Belediye Baskani Gürsat Kale, Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek "Bu bina hizmette birlik, beraberlik ruhunun en önemli örneklerinden olacak. Insallah memleketimize iyi hizmetlerin baslangici olacak. Böyle bir yatirimin yapilmasi konusunda bizlere önderlik eden büyüksehir baskanimiza Incirliova halki adina tesekkür ediyorum" diye konustu.

“HALK ISTER BÜYÜKSEHIR YAPAR”

            Baskan Çerçioglu, Aydin’in her noktasina hizmet götürdüklerini belirterek “Bizim isimiz Aydin, gücümüz Aydin. Siz isteyeceksiniz, biz yapacagiz. Sizin için çalismaya devam edecegiz.  Aydin’in her noktasinda yatirim ve hizmetlerimiz sürecek” dedi.

            Konusmalarin ardindan Aydin Büyüksehir ve Incirliova Belediyeleri Hizmet Merkezi'nin temeli Çerçioglu, Kale ve  beraberindekiler tarafindan atildi. Törenden sonra ise Çerçioglu ile Kale birlikte vatandaslara asure ve pilav dagitti.

|