ÇERÇİOĞLU BİR SORUNU DAHA ÇÖZDÜ

Germencik ilçesine bağlı Çamköy Mahallesi halkı, mahallenin yıllardır süren su sorununu çözen ve birçok hizmeti mahallelerine getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.
Haber Tarihi: 03.10.2017
|

Yemege CHP Genel Baskan Yardimcisi Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz, CHP Il Baskani Bayram Inci, CHP Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir de katildi.

YEMEK SIRASINA GEÇTILER

Yemege Cankurtaran ile birlikte gelen ve alkislarla karsilanan Çerçioglu'na özellikle kadinlar yogun ilgi gösterdi. Yemek alanina ilerlemekte bile güçlük çeken "Topuklu Efe" ve Cankurtaran, vatandaslarla bol bol sohbet etti. Baskan Çerçioglu ile Cankurtaran, vatandaslarla birlikte siraya geçerek yemegini aldi.

Çamköy Mahalle Muhtari Ilhan Kastan, baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek "Belediyemiz mahallemize birçok altyapi çalismasi yapti. Biz de tesekkür mahiyetinde baskanimizi misafir ettik. Kendisine çok tesekkür ederiz" diye konustu.

Yemekte konusan baskan Çerçioglu "Bizler sizler için çalisiyoruz. Mahallenin sorunlarini biliyorduk ve aninda çözdük. Siz isteyeceksiniz biz yapacagiz. Mahallemize birçok hizmet getirdik, yagmur suyu ve içme suyu sorununu çözdük. Muhtarim yol sorununu söyledi; onu da çözecegiz. Güzel karsilamaniz ve bu nazik yemek davetiniz için tesekkür ediyorum" diye konustu.

            Kadinlar basta olmak üzere mahalle halkiyla hatira fotografi çekilen "Topuklu Efe" Özlem Çerçioglu, vatandaslarla birlikte zeybek de oynadi.

|