KARACASU KÜLTÜR MERKEZİ COŞKUYLA AÇILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’la birlikte büyükşehir belediyesinin yaptırdığı Karacasu Kültür Merkezi’nin açılışını coşkuyla gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 03.10.2017
|

Sosyal belediyeciligin yani sira il geneline yaydigi vizyon yatirimlarla Aydin’a çag atlatan Çerçioglu, Karacasu’ya otogardan sonra simdi de kültür merkezi kazandirdi.

Karacasu Kültür Merkezi’nin açilisina CHP Genel Baskan Yardimcisi Yasemin Öney Cakurtaran, CHP Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz, CHP Il Baskani Bayram Inci, Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici, CHP Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, ilçe belediye baskanlari, mahalle muhtarlari, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

ZORLUKLA ILERLEDILER

Açilista özellikle kadinlar tarafindan coskuyla karsilanan Baskan Çerçioglu ve CHP Genel Baskan Yardimcisi Cankurtaran, tören alanina ulasmakta zorlandi. Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici'yla uyum içerisinde çalistiklarini söyleyen Çerçioglu, Karacasu'ya simdiye kadar 20 milyon liralik yatirim yapildiginin altini çizdi.

'BIZE VERSINLER YOLU HEMEN YAPALIM'

Törene, Karayollari tarafindan 15 yildir bitirilemeyen bozuk yoldan dolayi geciktiklerini söyleyen Çerçioglu "Bize biraksalar büyüksehir olarak hemen yapariz" diye konustu. Büyüksehir belediyesi tarafindan Karacasu ve mahallelerinde toplam 708 bin 378 metrekare yol yapildigini söyleyen Baskan Çerçioglu, hizmetlerin katlanarak devam edecegini söyledi. Çerçioglu, “Karacasu'ya temel atmaya, açilis yapmaya geliyoruz. Öyle Turist Ömer gibi gezmeye gelmiyoruz. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak Karacasu ilçemize yakisir bir kültür merkezi yapacagiz demistik. Ne mutlu bize ki, bu sözümüzü de yerine getirdik" diye konustu.

YÜZME HAVUZU MÜJDESI

Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici'nin yüzme havuzu talebine kayitsiz kalmayan baskan Çerçioglu, yüzme havuzuyla ilgili çalismalara en kisa sürede baslanacagina ve önümüzdeki yaza yetistirilecegini söyledi.

Açilista konusan CHP Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz "Ya yolu yapin ya da yapamiyorsaniz devredin büyüksehire Özlem Baskan iki ayda teslim etsin" diye konustu. Törende konusan CHP Genel Baskan Yardimcisi Yasemin Öney Cankurtaran "Bir sehir ismine ancak bu kadar yakisir. Aydin insanlar size CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun selamini getirdim" derken "Aydinlilar zeybek haricinde diz çökmez, zalime boyun egmez, baskaldirir. Sizlere kiz kardesimi, Topuklu Efemizi verdik"  diye konustu.

Törende Baskan Çerçioglu, önceki dönemlerde Karacasu'nun Belediye Baskanligini yapan Nadir Ünlü'ye tesekkür plaketi sundu.  Açilis sonrasinda kültür merkezinin ilk etkinligi olan "Atatürk'ün Son Balosu" adli oyun Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari ve sehir tiyatrosu ögretmen ve ögrencileri tarafindan sahnelendi. Daha sonra ise konservatuvar ögretmen ve ögrencileri tarafindan "Izmir Marsi" basta olmak üzere sevilen sarki ve marslar seslendirildi.

2 milyon 100 bin liraya mal olan kültür merkezinin içerisinde kurs salonlari, sergi salonu ve çok amaçli salon bulunuyor.

|