KONFORLU DURAKLARLA YOLCULUK DAHA RAHAT

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Mahallesi’nden başlayarak Aydın genelinde tüm ilçelerdeki durakları yeniliyor.
Haber Tarihi: 28.09.2017

Ulasim Daire Baskanligi’nin yürüttügü çalismayla otobüs duraklari modern ve konforlu hale getiriliyor.

Çalisma kapsaminda öncelikle Efeler, Aydin, Germencik, Umurlu, Incirliova, Sultanhisar ve Kösk’teki duraklarin büyük çogunlugu yenilendi. Montaji Trafik Hizmetleri Sube Müdürlügü ekiplerinde yapilmaya baslanan duraklarin önünde park yapilmamasi için önlemler de alinmaya baslanarak trafik isaretleri de yerlestirildi.

Çalismayla, büyüksehir genelinde duraklarin kapali ve korunakli hale getirilerek modern ve kullanisli olmasi amaçlaniyor. Vatandaslar tarafindan da memnuniyetle karsilanan yeni duraklar yolcularin olumsuz hava sartlarindan korunmalarini sagliyor.

Çerçioglu: Aydin'a yakisti

Aydin’daki bütün duraklarin kisa sürede yenilenecegini söyleyen Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu “Geçen aylarda basladigimiz durak yenileme çalismamizla eskimis otobüs duraklarinin bir kismi yenilenerek modern hale getirildi. Vatandaslarin faydasina olacak bu faaliyetlerimiz araliksiz devam edecek” dedi.