BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARI İFTARDA MUHTARLARLA BULUŞTU

Muharrem iftarında İncirliova'nın Akçeşme Mahallesi'nde bölge muhtarlarıyla bir araya gelen Aydın Büyükşehir bürokratları mahallelerin sorunlarını dinledi.
Haber Tarihi: 28.09.2017

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili  Evrim Karakoz'un da aralarında bulunduğu büyükşehir bürokratları, hem vatandaşlarla iftar açtı hem de Akçeşme, Hamitler, Arzular, Acarlar, Hürriyet, Sınırteke, Dereağzı, Erbeyli, Hacıaliobası muhtarları ve Deveciler Federasyonu Başkanı'yla bir araya geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katılırken bürokratlar da Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerioğlu'nun talimatıyla hayata geçen "Bürokrat Sahada" programı kapsamında muhtarlarla mahallelerin sorunlarını konuştu.