BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARI İFTARDA MUHTARLARLA BULUŞTU

Muharrem iftarında İncirliova'nın Akçeşme Mahallesi'nde bölge muhtarlarıyla bir araya gelen Aydın Büyükşehir bürokratları mahallelerin sorunlarını dinledi.
Haber Tarihi: 28.09.2017

Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili  Evrim Karakoz'un da aralarinda bulundugu büyüksehir bürokratlari, hem vatandaslarla iftar açti hem de Akçesme, Hamitler, Arzular, Acarlar, Hürriyet, Sinirteke, Dereagzi, Erbeyli, Hacialiobasi muhtarlari ve Deveciler Federasyonu Baskani'yla bir araya geldi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin verdigi iftar yemegine çok sayida vatandas katilirken bürokratlar da Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerioglu'nun talimatiyla hayata geçen "Bürokrat Sahada" programi kapsaminda muhtarlarla mahallelerin sorunlarini konustu.