İTFAİYECİLER BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır ve İtfaiye personeli 26 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 28.09.2017
|

“BASKAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR EDIYORUZ”

Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskani Serdar Adanir, Itfaiye Haftasi nedeniyle Baskan Çerçioglu’nu ziyaret ettiklerini belirterek, “Itfaiye personelinin, afet ve olasi yanginlarda daha etkin hizmet verebilmesi için ekipmanlarla donatilmasinda her türlü destegi gösteren, huzurumuzu saglayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tesekkürlerimizi iletiyoruz. Yaklasik 400 personelimiz ve 117 aracimizla 17 ilçede hizmet veriyoruz. Aydin’da yasayan 1 milyon insanin her saniye hizmetindeyiz. Sayin Baskanimiz bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemedi, çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

“ITFAIYECILIK HAFTASINI KUTLUYORUM”

Itfaiye personelinin itfaiye haftasini kutlayan Baskan Çerçioglu, “Büyüksehir olmamizla birlikte Halkimizin daha huzurlu olmasi için Itfaiyemize çok ciddi yatirimlar yaptik, yapmaya da devam ediyoruz. Itfaiyecilik zor ve tehlikeli bir meslek. Itfaiye personelimiz yedi yirmi dört vatandaslarimizin hizmetindedir. Nazik ziyaretleri nedeniyle Itfaiye Daire Baskanligi personeline çok tesekkür ediyorum, Itfaiye Haftasini kutluyorum” diye konustu.

|