TOPUKLU EFE’DEN ÇİFTÇİYE BÜYÜK DESTEK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu çiftçiye destek olmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 25.09.2017
|

Yerel tarim projelerine verdigi önemle gündemden düsmeyen Topuklu Efe, çiftçiye rahat bir nefes aldiracak yeni bir projeye imza atiyor.

YONCA OTU DESTEKLEMESI BASLIYOR

 Yaptigi yatirimlar ve sosyal belediyecilik anlayisi ile Türkiye’ye örnek olan Topuklu Efe Özlem Çerçioglu, çiftçiye yeni bir müjde verdi. Çiftçinin zor durumda oldugunu belirten Çerçioglu, kuru yonca otu destekleme projesini hayata geçiriyor.

ÇIFTÇI RAHAT NEFES ALACAK

Aydin’in ana geçim kaynaklarinin tarim ve hayvancilik oldugunun altini çizen Baskan Çerçioglu, “Aydin ekonomisinin yüzde ellisi tarima dayali. Çiftçimiz zor durumda. Çiftçimizi zor durumdan kurtaracak, biraz olsun rahat nefes aldiracak yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. 10 adet ve altinda büyükbas hayvani olan ailelere, kuru yonca otu desteklemesini baslatiyoruz. Pilot bölge olarak Sultanhisar ve Atça’yi seçtik. Sultanhisar ve bütün mahallelerinde projeyi baslatiyoruz” dedi.

TOPUKLU EFE ÇIFTÇININ YANINDA

Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak çiftçinin her zaman yaninda olduklarini belirten Baskan Çerçioglu, “Çiftçilerimizin ne zaman basi sikintiya düserse, Büyüksehir olarak yanlarinda biz variz. Hiçbir zaman basinizi öne egdirmeyiz. Halinizden biz anlariz.  Kuru yonca otu destegi ile çiftçi rahat bir nefes alacak.  Yonca otunu ücretsiz olarak mahallelerine kadar ulastiracagiz. Amacimiz üreten çiftçileriyle daha güçlü bir Aydin” seklinde konustu.  

|