BAŞKAN ÇERÇİOĞLU HİZMET KERVANINA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Atça Hal Tesisi’nin temelini düzenlenen törenle attı.
Haber Tarihi: 25.09.2017
|

Temel atma törenine, ilçe belediye baskanlari, sivil toplum kurulusu temsilcileri, mahalle muhtarlari, üreticiler ve çok sayida vatandas katildi.

Sultanhisarlilarin yogun ilgisi ile tören alanina gelen Baskan Çerçioglu vatandaslarla tek tek tokalasti. Her gittigi yer de oldugu gibi Atça’da da Baskan Çerçioglu izdihami yasandi.

“SULTANHISAR’A TOPLAM 21 MILYON TL YATIRIM”

Temel atma töreninde konusan Baskan Çerçioglu, Sultanhisar’da olmanin mutlulugunu yasadigini belirterek, “Sizler çok sanslisiniz. Çünkü Osman Baskan gibi bir belediye baskanina sahipsiniz. 2014 yerel seçimlerinde sizlere ne söz verdiysek yapiyoruz. Hizmet kervanimiz her geçen gün büyüyor. Biz Aydin’i ortak akilla yönetiyoruz. Millet hizmet ister, biz yapariz. Bugüne kadar Sultanhisar’a 21 milyon TL yatirim gerçeklestirdik” dedi.

“BIZIM ISIMIZ AYDIN, GÜCÜMÜZ AYDIN”

Baskan Çerçioglu, Aydin’in her noktasina hizmet götürdüklerini belirterek, “Bizim isimiz Aydin, gücümüz Aydin. Siz isteyeceksiniz, biz yapacagiz. Sizin için çalismaya devam edecegiz. Sizlerin destegi ile bu topraklara daha çok ugrayacak. Aydin’in her noktasinda yatirim ve hizmetlerimiz sürecek” dedi.

TOPUKLU EFE MÜJDELER VERDI

Atça Hal Tesisi Temel Atma töreninde Baskan Çerçioglu, Atçalilara müjdeler verdi. Çerçioglu, “ Buradan sizlere müjdeler vermek istiyorum. Bazilari buraya Turist Ömer gibi gelir gider. Biz hizmet ederiz. Biz çok fazla konusmayi bilmeyiz, fakat hizmet denilince bizim üstümüze yoktur. Bir ay içerisinde iki tane futbol sahasi, yüzme havuzu, dügün salonu, sosyal tesislerin temelini atmak için tekrar buraya gelecegiz. Bunlarin yaninda Kavakli Köy Pazarini yakin zamanda açacagiz. Atça bugüne kadar almadigi yatirimlari bizimle birlikte aldi” sözleri vatandaslar ve üreticilerden büyük alkis aldi.

Konusmalarin ardindan Atça Hal Tesisi açilis kurdelesi Baskan Çerçioglu ve beraberindekiler  tarafindan kesildi

|