BAŞKAN ÇERÇİOĞLU HİZMET KERVANINA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Atça Hal Tesisi’nin temelini düzenlenen törenle attı.
Haber Tarihi: 25.09.2017

Temel atma törenine, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, üreticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sultanhisarlıların yoğun ilgisi ile tören alanına gelen Başkan Çerçioğlu vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Her gittiği yer de olduğu gibi Atça’da da Başkan Çerçioğlu izdihamı yaşandı.

“SULTANHİSAR’A TOPLAM 21 MİLYON TL YATIRIM”

Temel atma töreninde konuşan Başkan Çerçioğlu, Sultanhisar’da olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Sizler çok şanslısınız. Çünkü Osman Başkan gibi bir belediye başkanına sahipsiniz. 2014 yerel seçimlerinde sizlere ne söz verdiysek yapıyoruz. Hizmet kervanımız her geçen gün büyüyor. Biz Aydın’ı ortak akılla yönetiyoruz. Millet hizmet ister, biz yaparız. Bugüne kadar Sultanhisar’a 21 milyon TL yatırım gerçekleştirdik” dedi.

“BİZİM İŞİMİZ AYDIN, GÜCÜMÜZ AYDIN”

Başkan Çerçioğlu, Aydın’ın her noktasına hizmet götürdüklerini belirterek, “Bizim işimiz Aydın, gücümüz Aydın. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Sizin için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteği ile bu topraklara daha çok uğrayacak. Aydın’ın her noktasında yatırım ve hizmetlerimiz sürecek” dedi.

TOPUKLU EFE MÜJDELER VERDİ

Atça Hal Tesisi Temel Atma töreninde Başkan Çerçioğlu, Atçalılara müjdeler verdi. Çerçioğlu, “ Buradan sizlere müjdeler vermek istiyorum. Bazıları buraya Turist Ömer gibi gelir gider. Biz hizmet ederiz. Biz çok fazla konuşmayı bilmeyiz, fakat hizmet denilince bizim üstümüze yoktur. Bir ay içerisinde iki tane futbol sahası, yüzme havuzu, düğün salonu, sosyal tesislerin temelini atmak için tekrar buraya geleceğiz. Bunların yanında Kavaklı Köy Pazarını yakın zamanda açacağız. Atça bugüne kadar almadığı yatırımları bizimle birlikte aldı” sözleri vatandaşlar ve üreticilerden büyük alkış aldı.

Konuşmaların ardından Atça Hal Tesisi açılış kurdelesi Başkan Çerçioğlu ve beraberindekiler  tarafından kesildi