BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA “AHİLİK” ZİYARETİ

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan ile Aydın Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı, 30. Ahilik Haftası kutlamaları öncesinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 13.09.2017
|

Ziyarete Bozdogan Belediye Baskani Salim Tümer Apaydin’da katildi.

ÇERÇIOGLU HER ZAMAN YANIMIZDA

Yaptiklari ziyarette Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden AYESOB Baskani Çetindogan ve Yazici, “Ahilik haftasi kutlamalari öncesinde Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etmek istedik. Aydin Büyüksehir Belediyesi, etkinlikler boyunca bize büyük kolayliklar sagliyor ve destek oluyor. Her zaman yanimizda olan ve hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz” seklinde konustular.

“BIRLIK BERABERLIK IÇERISINDE KUTLAYALIM”

Ahilik Haftasi’nin birlik ve beraberlik içerisinde kutlanmasi temennisinde bulunan Baskan Çerçioglu, “Yapilan nazik ziyaretten dolayi Aydin Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Selahattin Çetindogan ve Ticaret Il Müdürü Seref Yazici’ya tesekkür ediyorum. Tüm esnafimizin 18-24 Eylül tarihleri arasinda kutlayacagi Ahilik Haftasi’ni kutluyorum” diye konustu.

|