BÜYÜKŞEHİR’DEN MUHTARLARA YANGIN SÖNDÜRME ARACI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 3 adet yangın söndürme aracı muhtarlara teslim edildi.
Haber Tarihi: 12.09.2017
|

Mahallelerde meydana gelebilecek yangin olaylarinda Itfaiye ekiplerinin olay yerine gelene kadar ilk müdahalenin mahalle halki tarafindan yapilabilmesi amaciyla yangin söndürme araçlarinda üç tonluk kapasite ve 40 metreye kadar su atma özelligi bulunuyor.

Bozdogan Itfaiye Müfrezesi’nde gerçeklestirilen araç telsim törenine Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi Baris Altintas, Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin, Büyüksehir Itfaiye Daire Baskani Serdar Adanir, Akseki Mahalle Muhtari Ayhan Sahin,  Dutagaç mahalle muhtari  Hasan Ali Cengi, Örentaht Mahalle Muhtari Ekrem Bulut katildi.

Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin, Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ederek yangin söndürme araçlarinin muhtarlara hayirli olmasini temenni etti.

MUHTARLARDAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR

Mahallerine verilen hizmetler nedeniyle Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür eden muhtarlar, “Yanginlarda saniyeler bile önemlidir. Bu uygulama erken müdahaleye imkan sagliyor. Büyük bir eksikligimiz daha giderildi. Büyüksehir Belediyesi her zaman yanimizda ve herhangi bir sorunda ekipler zaman geçirmeden sorunumuzu çözüyor. Hepsinden Allah razi olsun. Basta Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu olmak üzere tüm emegi geçenlere tesekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

VATANDASLARIMIN GÜVENLIGI BENIM IÇIN KIYMETLIDIR

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Merkezde oturan vatandaslarin mal ve can güvenligi ne kadar kiymetliyse merkeze uzak yerlerdeki vatandaslarimin cani ve güvenligi bir o kadar kiymetlidir. Bu araçlar herhangi bir yangin aninda yangina erken müdahale saglayacak. Araçlarin vatandaslarimiza hayirli olmasini diliyor, olumsuz bir olay yasanmamasini temenni ediyorum” seklinde konustu

|