KÜLTÜR MERKEZLERİ KAYITLARI BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Aydınlı çocukların hizmetine sunulan ve açıldığı günden bu yana büyük ilgi gören Kültür Merkezleri; spordan sanata birçok alanda vereceği aktivite için kayıtlarına başladı.
Haber Tarihi: 11.09.2017
|

Kültür Merkezleri’nde; çocuklarin yetenekleri dogrultusunda yeni beceriler gelistirmeleri, sosyallesmeleri ve sorumluluk duygularini gelistirmeleri amaçlaniyor.

ÜCRETSIZ VERILECEK

 8-14 yas araligindaki çocuklara tamamen ücretsiz olarak verilecek etkinliklerde gitar, baglama, satranç, resim, keman, ney, melodika, modern dans, bale, ahsap boyama, bilgisayar, Ingilizce, drama, halk oyunlari, masa tenisi, futbol, basketbol, voleybol, tenis, badminton ve jimnastik kulüpleri olacak.

Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde ayrica yetiskinler için istek ve talepleri dogrultusunda pilates, halk oyunlari, zumba, modern dans, resim, alevle cam isleme, ahsap boyama, bilgisayar, Ingilizce, baglama, gitar, ney, masa tenisi ve yoga kurslari düzenlenecek..

Ayrica, Bilim ve Deney Evi’nde; çocuklarin bilgiyi kaynagindan ögrenmelerini saglamak, bilime olan meraklarini gidermek için uygulamali olarak her yil oldugu gibi çesitli sunumlar yapilacak. 16 yas üzeri gençler için ise Gençlik Merkezi’nde, ihtiyaçlarina yönelik  aktiviteler  yer alacak.

Tüm bu etkinliklerin yani sira Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde yil boyunca düzenlenen etkinliklerle çocuklarin kaynasmasi ve sosyallesmesi, eglenirken ögrenmeleri amaçlaniyor.

TOPUKLU EFE’YE TESEKKÜR

Çocuklar, gençler ve yetiskinlere yönelik düzenlenen aktivitelerle her yastan Aydinliyi kültür ve sanatla bulusturan Kültür Merkezleri’ne ilgi her geçen yil artarken, Aydinli  veliler ve ögrenciler,  Kültür Merkezlerini Aydin’a kazandiran Topuklu Efe Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na  tesekkürlerin ilettiler.

ÇERÇIOGLU: “ÇOCUKLARIMIZ EN DEGERLI VARLIGIMIZ”

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, kendisinin de bir anne oldugunu hatirlatarak, “Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin kendilerini gelistirmeleri için Kültür Merkezlerini çok önemsiyorum. Çocuklarimizi kötü aliskanliklardan uzak tutmak, iyi bir birey olarak yetismeleri, vatana ve millete hayirli birer evlat olmalari amaciyla bu merkezleri açtik. Tüm çocuklarimizi Büyüksehir Belediyesi Kültür Merkezlerimize bekliyoruz” diye konustu.

|