AYDIN KURTULUŞUNU HALUK LEVENT İLE KUTLADI

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne aldı.
Haber Tarihi: 08.09.2017
|

HALUK LEVENT COSTURDU

Haluk Levent, Atatürk Kent Meydani’ni dolduran 50 bini askin kisiye unutamayacaklari bir gece yasatti.

95. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Konserde vatandaslara “Selam olsun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarina” diyerek sözlerine baslayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Bu meydan ayni zamanda dostluk, kardeslik ve hosgörü meydanidir. Bu meydan, sizin meydaninizdir. Bu zamana kadar bizlere vermis oldugunuz desteklerden dolayi sizlere tesekkür ediyor, cani pahasina vatanini savunan ve bu ugurda canlarini feda eden basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm sehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygiyla aniyor, hepinize Kurtulusumuzun 95. Yildönümünde iyi eglenceler diliyorum” seklindeki sözleri büyük alkis aldi.

COSKU DORUGA ULASTI

Baskan Çerçioglu’nun konusmasindan sonra sahne alan sanatçi Haluk Levent eski ve yeni sarkilarini Aydinlilarla birlikte söyledi. Konserde Haluk Levent’in Türk Bayragini sallayarak söyledigi Izmir Marsi ile cosku tamamen doruga ulasti.  Baskan Çerçioglu Izmir Marsi’na Türk bayragi ile eslik etti. Ayrica Haluk Levent Baskan Çerçioglu’nu zeybek oynamasi için sahneye davet etti, Topuklu Efe’de sanatçiyi kirmayarak efelerle birlikte zeybek oynamasi büyük begeni aldi. Baskan Çerçioglu konser sonunda ünlü sanatçi Haluk Levent’e çiçek takdim etti.  

BASKAN ÇERÇIOGLU IZDIHAMI YASANDI

Enerjisi ve sahne performansi üst seviyede olan Haluk Levent konser süresince Aydinlilarla sohbet etti. Havai fisek gösterisiyle gece noktalandi. Konser bitiminde Aydinlilarin ilgisi esliginde Baskan Çerçioglu ilerlemekte güçlük çekti. Özellikle gençlerin sevgi seli görülmeye degerdi. Baskan Çerçioglu alkislar esliginde konser alanindan ayrildi.

|