BAŞKAN ÇERÇİOĞLU UMURLU’DA YILLARIN SORUNUNU ÇÖZDÜ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Umurlu Mevlana Caddesinde kanalizasyon çalışmasına başladı.
Haber Tarihi: 07.09.2017

Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun il genelinde tüm altyapi sorunlarinin çözülmesi için verdigi talimat çerçevesinde ASKI ekipleri yogun programini sürdürüyor.

Umurlu Bayramyeri mevkinde yer alan Mevlana Caddesi ile 1007 ve 1008 sokakta uzun yillardir yasanan kanalizasyon sorunu çözüldü. Yapimina baslanan kanalizasyon hatti çalismasi ile bu sokaklarda oturan vatandaslarin kanalizasyon sorunu tarihe karisacak.

Umurlulu vatandaslar çalismalardan dolayi memnuniyetlerini dile getirerek, “ Uzun yillardir kanalizasyon sorunumuz vardi. Mahalle olarak çok sikintilar çektik. Taleplerimizi yetkililere ilettik ve kisa sürede çözüme kavusmasi için çalismalar basladi. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu sorunumuza el atarak bizleri sikintimizdan kurtardi. Umurlu halki olarak Topuklu Efe Özlem Çerçioglu’na tesekkür ediyoruz” dediler.