FESTİVALİN FİNALİNİ OTİLİA YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Altınkum Plaj Festivali” Otilia konseri ile sona erdi.
Haber Tarihi: 26.08.2017
|

Üç gün süren  festivalde Didimliler yogun ilgi gösterirken gönüllerince eglendiler.  

Festivalin gündüz bölümünü olan saat: 10.00 ile 20.00 arasinda çesitli etkinlikler, birbirinden eglenceli yarismalar, renkli gösteriler, ödüllü kumdan heykel yapma, halat çekme, karaoke yarismalari, zumba gösterisi, hint dansi ve alan oyunlari festivale renk katti .

Aydin Büyüksehir Belediyesi Belgesel Film Gösterimi ile baslayan 3 günlük festivalin aksam bölümü ise Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuar Konseri ile devam etti. Daha sonra ise Baba Rock Grubu, Nayna Karadeniz Rock Grubu, Göksel Dogançay, Yüksek Sadakat, Gripin ve kapanis konserini de dünyaca ünlü sanatçi Otilia yapti.

Didimliler ve konsere gelen vatandaslar, Otilia ile cosarken, unutamayacaklari bir gün geçirerek,  “Altinkum Plaj Festivali”ni düzenleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler. Konserin sonunda Otilia’nin ay yildizli tisört giymesi vatandaslardan uzun süre alkis aldi.

KUM HEYKELLE BASKAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR

Altinkum plajinda dört kisilik sanatçi Engin Akabali, Berfun Akabali, Firat Uysal ve Eylül Nice tarafindan yapilan Medusa Poseidon kum heykel üzerine “Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ederiz” yazisi festivalde büyük begeni topladi.

|