BÜYÜKŞEHİR “ALTINKUM PLAJ FESTİVALİ” DÜZENLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 23-25 Ağustos tarihlerinde Didim’de “Altınkum Plaj Festivali” düzenliyor.
Haber Tarihi: 21.08.2017
|

ÇESITLI YARISMA VE GÖSTERILER

 Festivalin gündüz bölümünde saat: 10.00 ile 20.00 arasinda çesitli etkinlikler, birbirinden eglenceli yarismalar ve renkli gösteriler, Aydin Büyüksehir Belediyesi Belgesel Film Gösterimi, Ödüllü kumdan heykel yapma, halat çekme, ödüllü çuval, karaoke, sandalye oturma yarismalari ile zumba gösterisi, hint dansi, alan oyunlari festivale renk katacak.  Plajin farkli noktalarina sisme oyun gruplari (canli langirt, rodeo, büyük kaydirak, su üstü oyun parki) da kurularak eglenceli dakikalar yasanacak, ayrica 25 Agustos Cuma günü Kum Heykel açilisi de yapilacak.

DIDIM KONSERE DOYACAK

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenecek Altinkum Plaj Festivali’nin aksam bölümünde ise vatandaslar konsere doyacak.  Gün boyu eglenceli vakit geçiren Aydinlilar, festivalin aksam bölümlerinde ise eglence ve coskunun doruguna ulasacak.

ÇERÇIOGLU, VATANDASLARI FESTIVALE DAVET ETTI

“Altinkum Plaj Festivali”nin aksam programi ise su sekilde; 23 Agustos Çarsamba, saat: 20.30  Aydin Büyüksehir Belediyesi  Konservatuar Konseri, saat: 21.30 Baba Rock Grubu Gösterisi, saat: 23.00 Yüksek Sadakat Konseri. 24 Agustos Persembe saat: 20.30  Aydin Büyüksehir Belediyesi  Konservatuar Konseri, saat: 21.30 Nayna Karadeniz Rock Grubu Konseri, saat: 23.00’de Gripin konseri, 25 Agustos Cuma günü ise saat: 20.30 Aydin Büyüksehir Belediyesi  Konservatuar Konseri, saat: 21.30 Göksel Dogançay Konseri, saat 23.00’de Otilia konseri. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu,  ücretsiz olarak gerçeklestirilecek ve üç gün sürecek olan  “Altinkum Plaj Festivali”ne tüm vatandaslari davet etti.

|