BÜYÜKŞEHİR KÜLTÜR MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin İl genelinde faaliyet gösteren 27 Kültür Merkezinde eğitim gören çocuk ve yetişkin kursiyerlerinin yaptıkları çalışmalar, Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde vatandaşların beğenisine sunuldu.
Haber Tarihi: 18.08.2017
|

2017 yaz etkinlikleri kapsaminda Resim, Drama, Alevle Cam Isleme, Sanatsal Tasarim ve Bilim Deney Evi Kulübünde egitim gören ögrencilerin yil boyunca yapmis oldugu eserler sergilendi.

Sergiye Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Baris Altintas, Büyüksehir Belediyesi Bürokratlari, ögrenciler, veliler ve vatandaslar katildi.

 Aydin Büyüksehir Belediyesi Kültür Merkezleri’nde egitim gören kursiyerler ve veliler kendilerine sunulan imkanlardan son derece memnun olduklarini belirterek Kültür Merkezleri’ni hizmete sunarak iyi bir egitim almalarini ve kendilerini gelistirmelerini saglayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.  Yil sonu sergisi 19 Agustos Cumartesi aksamina kadar Vali Yazicioglu Kültür Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

TIYATRO GECESI DÜZENLENDI

Aydin Büyüksehir Belediyesi Kültür Merkezleri günün ikinci etkinliginde Sükran Güngör ve Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda gerçeklestirdi.

Drama Kulübü ögrencilerinin “Tiyatro Gecesi” etkinligine Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Evrim Karakoz,  veliler, vatandaslar ve çok sayida tiyatrosever katildi. Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne bagli 17 ilçede faaliyet gösteren Kültür Merkezi Drama Kulübü ögrencileri, 7 Güldürü adi altinda Apartman Toplantisi, Damat Evi Naz Evi, Paspas, Hasta Ziyareti, Iki Adam, Karin Agrisi, Yüzsüz Komsu adli oyunlari sergiledi. Ögrencilerin yetenekleri ilgiyle izlendi, oyun sonunda Baskan Vekili Karakoz, emegi geçenlere çiçek hediye etti.

|