ADA SAHİLLERİ BÜYÜKŞEHİR İLE GÜZEL

Aydınlıların gönül rahatlığı ile deniz keyfi yaşadığı Kuşadası plajlarında Büyükşehir hizmete aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 17.08.2017

Yesili ve mavisiyle dünyaya örnek olmus Ege’nin incisi Kusadasi’nda Büyüksehir Belediyesi, sahillerin kendi sorumluluguna verilmesiyle birlikte sorunsuz bir sezon yasanmasi için her türlü hizmeti halka sunmaya devam ediyor. Kusadasi’na gelen yerli ve yabanci turistlerin güzel bir tatil geçirmeleri için plajlara sezlong ve semsiyelerden sonra büfe, tuvalet, dus, soyunma kabini ve cankurtaran kuleleri de kurularak Kusadasi Sahilleri modern bir görüntüye kavustu. Ayrica plaj ve kumsallarin gün boyunca temizligi yapilarak, halkin gönül rahatligiyla denize girebilmesi saglaniyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi sorumlulugunda bulunan tüm plajlarda görevlendirilen güvenlik ve cankurtaran personeli tatillerini Kusadasi’nda geçiren tüm misafirlerimizin konfor ve güvenligini saglamaktadir.

Kusadasi’ndaki bu büyük degisimi memnuniyetle karsilayan bölge halki ise yapilan çalismalar nedeniyle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler