ÇERÇİOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE “HOŞGELDİNİZ” JESTİ

2017-2018 eğitim-öğretim yılı için 14-18 Ağustos arasında gerçekleştirilecek üniversite kayıt işlemleri kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi; şehir dışından gelen öğrenciler için şehirlerarası otobüs terminali ve Atatürk Kent Meydanı’nda “Öğrenci Bilgilendirme Masası” açtı.
Haber Tarihi: 17.08.2017
|

Aydin ilinin tanitim kitapçigi ögrencilere hediye edilirken, otobüsten inen ögrencileri bilgilendirme masasinin yani sira Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun ‘Sevgili gençler aramiza hos geldiniz’ pankarti karsiliyor.

Zorlu geçen lise egitim yillarinin ardindan yasamlarini sekillendirecek meslekleri için ögrenciler, Büyüksehir Belediyesi’nin Ögrenci Bilgilendirme Masasi’nda karsilanirken, kent ve toplu tasima hakkinda bilgilendiriliyor. Ayrica masalarda ögrencilerin indirimli Aykart basvurulari aliniyor.   

“AYDIN’A GELDIGIMIZ IÇIN ÇOK MUTLUYUZ”

Üniversiteyi kazanarak kente gelen ögrenciler, Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin “bilgilendirme masasi” hizmeti nedeniyle Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek, “Aydin gibi modern ve çagdas bir il de üniversite okuyacagimiz için çok mutluyuz. Aydin tanitim kitapçigi ve yapilan bilgilendirme sayesinde yeni geldigimiz sehirde yabancilik çekmeyecegiz.  Çok güzel ve yerinde bir hizmet. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

ÇERÇIOGLU: “TÜM ÖGRENCILERIMIZE HOSGELDINIZ DIYORUM”

Büyüksehir olarak ögrencileri yalniz birakmadiklarini belirten Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Otobüs Terminali ve Atatürk Kent Meydani’nda açilan Ögrenci Bilgilendirme Masalarimizda, Türkiye’nin birçok farkli sehrinden Aydin’a gelecek konuk ögrencileri ilk günlerinde yalniz birakmayarak, kendilerini evlerinde hissedecek ortami saglamaya çalisiyoruz. Aydinimiza gelen tüm ögrencilerimize hos geldiniz diyerek, basarilar diliyorum" dedi.

|