AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIM ATAĞI SÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü yatırım hamlesine yenilerini ekleyerek devam ediyor.
Haber Tarihi: 16.08.2017
|

Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nun daha çagdas ve daha yasanabilir bir Aydin hedefi dogrultusunda ASKI Genel Müdürlügü gelecege dönük ve sürdürülebilir altyapi projelerini birer birer hayata geçiriyor.

Içme Suyu Ve Kanalizasyon Sorunlari Çözüldü

Il genelinde içme suyu ve kanalizasyon sorunlarini çözmek için vakit kaybetmeden projeler üreten ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalismalarini sürdüren ASKI Genel Müdürlügü, önemli yatirimlar gerçeklestirdi. Kusadasi içme suyu depo terfi hatti ile içme suyu sebeke dagitim hatti, Germencik Turanlar Mahallesi içme suyu sebeke hatti, Söke Serçin Mahallesi içme suyu sebeke hatti, Sultanhisar Atça Mahallesi kanalizasyon hatti çalismalarini tamamladi ve vatandaslarin kullanimina sunuldu.

33 Adet Artima Tesisi Hizmete Açildi

Saglikli, sorunsuz ve kesintisiz içme suyu çalismalari çerçevesinde hat çalismalarinin yani sira aritma tesisi hamlesi de gerçeklestirildi. ASKI tarafindan 33 adet paket içme suyu aritma tesisi Aydinlilarin çesitli noktalarinda hizmete açildi. Ihtiyaç duyulan çesitli noktalarda yatirimlara ayni kalite ve hizda devam edilmektedir.

Devam Eden Projelerde Sona Dogru

Altyapi sorunlarini çözmek için önemli yatirim hamleleri gerçeklestiren ASKI, çalismalarini hizla tamamliyor. Kusadasi Davutlar ve Güzelçamli’nin kanayan yarasi kanalizasyon sorunu tarihe karisiyor. Yapilan çalisma ile söz konusu mahallelerde kanalizasyon altyapisi tamamen yenileniyor. Devam eden ve sona yaklasilan bir diger çalisma ise Çine ilçesinin Mutaflar mahallesinde yer aliyor. Mutaflar Mahallesi kanalizasyona kavusmak için gün sayiyor. Tüm çalismalar hizla tamamlanirken atik su aritma tesislerinde baslayan restorasyon ve revizyon çalismalari devam ediyor.

Acarlar Ve Çakirbeyli’de Çalismalar Basladi

Incirliova Acarlar ve Koçarli Çakirbeyli mahallelerinde kanalizasyon ve içme suyu altyapisi çalismalari basladi. Sözlesme imzalanip yer teslimi yapilan çalismalar sonucunda Acarlar ve Çakirbeyli, yillardir bekledigi altyapiya kavusacak.

5 Mahalleye Kanalizasyon Müjdesi

Nazilli Horsunlu Mahallesi, Söke Sarikemer, Bagarasi ve Güllübahçe Mahalleleri, Didim Akbük Mahallesi, Germencik Hidirbeyli Mahallesi ve Çine Akçaova Mahalleri’nde de kanalizasyon altyapisi yapimi için tüm ön çalismalar gerçeklesip ihaleler yapildi. Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nun talimati ile süren yatirimlar il genelinde devam edecek.

|