“TURİST ÖMER GİBİ GELİP GİTMİŞLER”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il genelinde sürdürdüğü yatırım hamlesine bir yenisini daha ekledi.
Haber Tarihi: 14.08.2017
|

Baskan Çerçioglu, Karpuzlu’ya verdigi sosyal tesis sözünü tuttu ve Karpuzlu sosyal tesisinin açilisini gerçeklestirdi.

Açilisa, Baskan Çerçioglu’nun yani sira Karpuzlu ilçe Belediye Baskani Tugrul Ozan, Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer, CHP Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, sivil toplum kurulusu temsilcileri ile çok sayida vatandas katildi. Baskan Çerçioglu’nun alana gelmesiyle Karpuzlu halki yogun ilgi gösterdi. Uzun kuyruk olusturarak Topuklu Efe ile tokalasmak isteyen Karpuzlular sicak havaya ragmen büyük izdiham yaratti.

“ BIZ ICRAATLARIMIZLA GELIRIZ”

“Bu sicakta bizleri yalniz birakmayan,  Karpuzlu halkina tesekkür ediyorum. Helal olsun size” diyerek sözlerine baslayan Çerçioglu açilis konusmasinda, “Biz yola çikarken Aydin'i Türkiye'nin parlayan yildizi yapacagiz demistik. Aydin Merkezde ne varsa Karpuzlu’da olacak. Karpuzlu bugüne kadar maalesef hizmet alamamis. Turist Ömer gibi gelip gitmisler, biz gedik mi hizmet için geliriz. Bizim görevimiz çalismak, hizmet etmek. Isteyen istedigi kadar konusabilir. Bizim birileri gibi, bos lafa vaktimiz yok. Karpuzlu Halki ister Büyüksehir yapar. Basta söyledigim gibi hizmeti her yere götürüyoruz. Siz isteyeceksiniz, biz yapacagiz. Karpuzlu’ya 15 milyon TL yatirim yaptik. ASKI olarak toplam 48 bin 18 metre hat çalismasi yapilmistir. Fen Isleri olarak bugüne kadar Karpuzlu ve mahallerinde toplam 230 bin metre kare yol yaptik. Sizler arkamizda oldugunuz sürece günde 18 saat çalismaya devam edecegiz. Allah nazarlardan korusun” diye konustu. Baskan Çerçioglu’nun sözleri sik sik vatandaslarin alkislariyla kesildi.

Içinde yüzme havuzu, oyun parki ve kafeterya gibi birçok aktivitenin oldugu sosyal tesisin açilisinda Baskan Çerçioglu, Hürriyet ve 19 Mayis caddelerine en kisa sürede sicak asfalt döküleceginin müjdesini de verdi. 

|