BÜYÜKŞEHİR’DEN “ARAPAPIŞTI KANYONU” FOTOĞRAF YARIŞMASI

Aydın Büyükşehir Belediyesi “Arapapıştı Kanyonu” temalı 1. Fotoğraf Yarışması düzenleyecek.
Haber Tarihi: 03.08.2017
|

Tarihsel yapisiyla, 380 metre yüksekliginde 6 kilometre uzunlugu, 2500 yillik Perslere ait Kaya Mezari, Makedonya Krali Büyük Iskender tarafindan ordulari ile Aphrodisias’a gitmek için yaptirilan  baraja ismini veren tarihi Kemer Köprüsü, milattan önce 5. YY ’da yapildigi tahmin edilen Körteke Kalesi gibi çesitli medeniyetlerden kalma tarihi ve kültürel miraslari   ile benzersiz bir doga harikasi olan “Arapapisti Kanyonu” konulu yarisma ile yeni ve kesfedilmemis bir deger olan Bozdogan’daki Arapapisti Kanyonu’nun kamuoyu önüne görsellerle tasinmasi, yurtiçi ve disinda adi kadar ilginç olan bu dogal olusumun turizme kazandirilmasi amaçlaniyor.

Yarismanin kategori ve bölümleri ise; Sayisal (Dijital) kategoride ve Renkli veya Siyah-Beyaz fotograf olmak üzere tek bölüm olacak. Renkli veya Siyah-Beyaz fotograflar bir arada degerlendirilecektir. Katilim ücretsizdir.

 Yarisma sonunda birinciye 15.000 TL, Ikinciye 10.000.TL, Üçüncüye5.000. TL,  Mansiyon (3 adet)                              2.000 TL ödülleri verilecek.  Yarismaya son Katilim Tarihi 12.12.2017, saat 23.00 (TSI), Ödül Töreni ve Sergileme Tarihi ise: 25.12.2017’dir. Ayrintili bilgi için aydin.bel.tr sayfasini ziyaret edebilir. 

“Arapapisti Kanyonu” temali fotograf yarismasi düzenleyeceklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm fotograf sanatçilari ile amatör fotografçilik ile ugrasan vatandaslari yarismaya katilmaya davet etti.   

|