BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞIN SORUNLARINI SAHADA DİNLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun başlattığı "Büyükşehir Sahada" projesi aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 03.08.2017

Büyüksehir ekipleri, vatandasin ve esnafin istek, öneri ve taleplerini dinleyip en kisa sürede çözüme ulastirmak için araliksiz çalisiyor. Ekipler bu sefer de Efeler Çarsamba Pazari’nda Aydin halkinin ve pazarci esnafinin istek ve talepleri dinledi.

“HALK ISTER, BÜYÜKSEHIR YAPAR”

Her zaman vatandaslarin istekleri dogrultusunda hizmet vermeye devam edecegini belirten Baskan Çerçioglu, “Bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Bizim felsefemiz halk ister Büyüksehir yapar. Vatandaslarimiz taleplerini iletecek, biz yerine getirecegiz. 17 ilçenin tamaminda çalisiyoruz. Ayak basmadik mahalle birakmayacagiz. Gelen taleplerin en kisa sürede degerlendirilmesi için tüm bürokratlarima talimat verdim" dedi.

Yerinde hizmeti amaçlayan, “Büyüksehir Sahada” projesinden memnun olduklarini dile getiren esnaf ve vatandaslar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkürlerini ilettiler.