BÜYÜKŞEHİR BOZDOĞAN’IN YOLLARINI YENİLİYOR

Bozdoğan Arapapıştı Kanyonu’nda, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla asfalt çalışmalarına başlandı.
Haber Tarihi: 01.08.2017

Bölgeye gelen ziyaretçiler tarafindan sikça kullanilan Arapapisti yolu, Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri tarafindan yenilendi.

Kanyon yolunda asfalt ve sathi kaplama yapilarak, ziyaretçiler için kullanilan yol konforlu hale geldi.

BOZDOGAN YENILENIYOR

Büyüksehir Belediyesi ekipleri ayni zamanda Bozdogan Ilçesi’ne bagli Güneyyaka, Kiziltepe, Yazikent yol ayrimi Koyuncular arasi ile Karaahmetler, Kamislar (Sogukkuyu) Mahallesi, Amasya-Site Mahallesi arasi, Asma, Seki Mahalle yollarina da modern ve çagdas görüntüye kavusturdu.

Bozdogan Halki, Arapapisti Kanyonu ve ilçede yapilan hizmetler nedeniyle Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti.