TOPUKLU EFE ÜRETİCİYE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu üreticiye destek olmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 31.07.2017

Her firsatta üretici ve çiftçinin yaninda oldugunu belirten Baskan Çerçioglu, üreticiye yönelik projelerin artarak devam edecegini ifade etti.  Baskan Çerçioglu’nun talimatiyla ilk uygulamasi Karacasu’da baslatilan ve yerel tarimin desteklenmesi amaciyla kullanima sunulan selektör makinesi çiftçinin yüzünü güldürdü.

600’e yakin üreticinin 22 bin 350 dekar alanda yaptigi hububat tarimi desteklemesiyle temiz tohumluk almaya baslayan üreticiler, desteklemenin Karacasu için ihtiyaç oldugunu ve sorunun Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tarafindan çözüme ulastirilmasindan duyduklari memnuniyeti dile getirdiler.

AYDIN TARIMI DAHA IYI YERLERE GELECEK

Yerel tarim projelerine verdigi önemle gündemden düsmeyen Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tarimsal üretime verdikleri önemin altini çizerek, çiftçimizle beraber Aydin tarimini daha iyi yerlere getirmek için çalismalarin devam ettigini söyledi.