PAMUKÖREN HALKI PASLI BORULARA İSYAN ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak'ın Pamukören Mahallesi'nde bulunan 50 yıllık depoyu tamamen yeniliyor.
Haber Tarihi: 24.07.2017

Baskan Özlem Çerçioglu'nun talimati ile baslayan çalismalarda uzun süredir bakimi yapilmayan su deposu yenilenirken, eskiyen 50 yillik borular Pamukören Mehmet Özalp Bulvari’nda sergilendi.

Kuyucak Ilçesi Pamukören Mahallesi sakinleri saglikli ve kaliteli su içecekleri için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

VATANDAS ISYAN ETTI. “YILLARCA PASLI PIS BORULARDAN SU IÇMISIZ”

ASKI ekiplerinin inceleme çalismalari sirasinda vatandaslarin yillardir pasli borularin yer aldigi depodan su içtikleri tespit edildi.

Yapilan çalismalari memnuniyetle karsilayan vatandaslar, "Yillardir pasli borulardan su içmisiz. Sergilenen borulari görünce hayret ettik. Sok olduk. Bu borulardan su içtigimize inanamiyorum. Büyüksehir Belediyemiz sayesinde artik saglikli su içecegiz. Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na ve ekibine çok tesekkür ediyoruz. Allah onlardan razi olsun” dediler.