BAŞKAN ÇERÇİOĞLU GERMENCİK’TE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı yol hamlesine Germencik’te devam ediyor.
Haber Tarihi: 14.07.2017

Germencik’te toplam 20 bin metrekare alan üzerinde üst yapi yenileme ve asfalt çalismasi gerçeklestiriliyor.  Ayrica Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Genel Müdürlügü Germencik’te bugüne kadar 46 bin metre içme suyu, 6 bin 500 metre yagmur suyu, 11 bin metre kanalizasyon hat çalismasi yapti ve 12 adet sondaj kuyusu açti.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu Germencik’te çalismalari yerinde inceledi.

Germencik ilçesi’nin 7 Eylül Mahallesi, Ziya Gökalp Caddesi, Arpacioglu Caddesi, Degirmencik Caddesi ve Kurt Dereli caddelerinde mevcut parke tasi sökülüp yerine sicak asfalt çalismasi yapiliyor.

Kaliteli sicak asfalt kaplama ile sürücülerin trafikteki sürüs kalitesini arttiran Aydin Büyüksehir Belediyesi, Germencik’te çalismalarina araliksiz devam ediyor. Vatandaslar il geneli ve Germencik ilçesine yapilan hizmetler nedeniyle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.