BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: “SPOR, CENTİLMENLİK VE BARIŞ DEMEKTİR”

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 13.07.2017
|

“ÇERÇIOGLU’NA GÜVENIYOR VE INANIYORUZ”

8 Haziran tarihinde yapilan ASKF’nin 14. Olagan Genel Kurulunda baskanliga seçilen Arikan, yeni yönetim ile Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etmek istediklerini belirterek, amatör spora ve sporcuya her zaman destek veren Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti. Arikan, “Sayin Baskanimiz Çerçioglu’na yogun programinda bize zaman ayirdigi için çok tesekkür ediyoruz.  Her zaman yanimizda ve amatör spora büyük destekleri olmustur. Aydin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 50 bin kisilik bir camiayi temsil etmektedir. Ayrica Kemer Mahallesi’nde yer alan Çok amaçli Spor Kompleksinin çok kisa zamanda bitirilmesi sporcular adina bizleri çok sevindirmistir. ASKF olarak biz Özlem Çerçioglu’na güveniyor ve inaniyoruz” diye konustu.

“HER ZAMAN SPORUN YANINDAYIZ”

Yapilan nazik ziyaretleri nedeniyle ASKF yönetimine tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Aydin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Çocuklarimizin kötü aliskanliklardan uzak tutmanin en önemli yolunun spordan geçtigini düsünüyorum. Bu yönde büyük katkilar saglayan sizlere ayrica tesekkür ediyorum. Sizleri kutluyorum ve basarilar diliyorum. Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman yaninizda olmaya devam edecegiz” dedi.

“ISIN IÇERISINE KAVGA GIRERSE O ISTEN HAYIR GELMEZ”

Ziyarette yaptigi konusmada, sporun centilmenlik ve baris olduguna dikkat çeken Baskan Çerçioglu, “Sporun oldugu yerde centilmenlik olur, baris olur.  Eger kulüplerde baris ve kardeslik yoksa asla olmaz ve bu durum topluma da büyük zararlar verir. Her sey centilmence yapilmali. Isin içerisine kavga, tartisma girerse o isten hayir gelmez. O kavgayi yaratanlardan da hayir gelmez. Spor denince akla centilmenlik gelir. Centilmenlikten uzak insanlari, baris ve kardeslik ortamini bozanlari, kulüplerin içerisine sokulmamasi gerekir” sekline konustu.       

|