ADA SAHİLLERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla ada sahillerinde 24 saat esasına göre çalışan ekipler sahillerdeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Haber Tarihi: 05.07.2017

Büyüksehir Belediyesi; sahillerin sorumluluguna verilmesiyle birlikte, gece gündüz yogun mesai harcayarak sahillerin ve peyzaj alanlarinin çevre düzenlemelerini titizlikle yaparken özel olarak tasarlanmis araçlarla plajlardaki kumlar elenerek tas ve çöplerden temizleniyor. Ayrica plajlara kum ilave çalismalari da yogun bir sekilde sürüyor. Vatandaslarin her türlü ihtiyaç ve konforunun gözetildigi plajlarinin her birinde soyunma kabinleri, dus alanlari tatilcilerin hizmetine sunuluyor.

Kusadasi’nda bulunan vatandaslar sahillerde titizlikle yapilan çalismalardan memnuniyetlerini dile getirerek Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.