BÜYÜKŞEHİR SAHADA PROJESİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun başlattığı “Büyükşehir Sahada” projesi aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 30.06.2017

Büyüksehir personelleri,  vatandasin ve esnafin istek, öneri ve taleplerini dinleyip en kisa sürede çözüme ulastirmak için araliksiz çalisiyor.

Vatandaslardan gelen tüm mesajlari inceledigini belirten Baskan Çerçioglu, “2014 yerel seçimlerinden bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Her zaman söylüyorum bizim felsefemiz halk ister büyüksehir yapar. Vatandaslarimiz bize iletecek, biz yerine getirecegiz. 17 ilçenin tamaminda çalisiyoruz. Ayak basmadik mahalle birakmayacagiz. Gelen taleplerin en kisa sürede degerlendirilmesi için tüm bürokratlarima talimat verdim” dedi.

Yerinde hizmeti amaçlayan, Büyüksehir Sahada projesinden memnun olduklarini dile getiren esnaf ve vatandaslar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkürlerini ilettiler.