BÜYÜKŞEHİR ADA SAHİLLERİNİ BAYRAMA HAZIRLIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi; sorumluluğuna aldığı sahilleri baştan yaratıyor.
Haber Tarihi: 23.06.2017
|

Büyüksehir ekipleri gece gündüz yogun mesai harcayarak ada sahillerinde bayram hazirligi yapiyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun talimatiyla ada sahillerinde yogun mesai gerçeklesiyor. Araliksiz bir sekilde sabaha kadar çalisan ekipler sahilleri bayrama hazirliyor.  Büyüksehir ekipleri, ayrica Kusadasi’nda orta refüj ve caddelerde çevre düzenlemesi, yesillendirme ve çiçeklendirme çalismasi yapiyor. Ekiplerin çalismasinda Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertugrul Yamen, Büyüksehir Belediye Meclis üyeleri Evrim Karakoz ile Baris Altintas yerinde inceleme yapti.

Büyüksehir Belediyesi; bakim ve temizliginin yaninda ada sahillerine semsiye ve sezlongda yerlestiriyor. Vatandaslarin ihtiyaçlari için tuvalet, dus, soyunma kabini gibi yeni ve hijyenik üniteler de hizmete girecek.

Ayrica Büyüksehir ekipleri; ada sahillerinin peyzaj ve çevre düzenlemelerini titizlikle yaparken, özel olarak tasarlanmis araçlarla plajlardaki kumlari eleyerek tas ve çöplerden temizledi.

Kusadasi’nda bulunan vatandaslar, sahilleri bayrama hazir hale getiren ve Kusadasi cadde ve sahillerini rengarenk ve modern bir görünüme kavusturan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

|