BAŞKAN ÇERÇİOĞLU PERSONELİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, personeliyle Aydın Tekstil Park’ta düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.
Haber Tarihi: 22.06.2017
|

Yemege CHP Aydin milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP eski Aydin Milletvekili Fatih Atay, Büyüksehir Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kurulusu temsilcileri, belediye personeli ve aileleri katildi.

“Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimizin basarisinda büyük katkisi olan Büyüksehir çalisanlari iftar yemegine hos geldiniz” diyen CHP Aydin Milletvekili Metin Lütfi Baydar, konusmasinda tüm büyüksehir çalisanlarinin ve ailelerinin Ramazan bayramini kutladi.

“HEPINIZE AYRI AYRI TESEKKÜR EDIYORUM”

“Biz büyük bir aileyiz” diyerek sözlerine baslayan Baskan Çerçioglu, “Güzel Aydinimiza hep birlikte hizmet etmekteyiz. Bu hizmetlerinizden dolayi hepinize ayri ayri tesekkür ediyor, Aydin halki adina minnet duygularimi ifade ediyorum. Simdiden ramazan bayraminizi en içten dileklerimle kutluyorum” diye konustu. Büyüksehir Belediyesi Konservatuari’nin Kadin Mehteran Takimi ile semazen gösterisi iftar yemegine ayri bir renk katti.

|