BAŞKAN ÇERÇİOĞLU BABALAR GÜNÜ’NÜ VATANDAŞLARLA KUTLADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Babalar Günü’nü halk ile iç içe kutladı.
Haber Tarihi: 18.06.2017

Bozdogan Arapapisti Kanyonu’nu ziyaret eden, kurulan pazarda alisveris yapan Baskan Çerçioglu, tüm babalarin Babalar Günü’nü kutladi.

Her gittigi yerde büyük sevgiyle karsilasan Baskan Çerçioglu, Bozdogan’da da yogun ilgi gördü.  Babalar Günü’nde karsilarinda bir anda Topuklu Efe Özlem Çerçioglu’nu gören vatandaslar Baskan Çerçioglu ile sohbet etti, bol bol fotograf çekildi.

Babalar Günü’nü vatandaslarla birlikte kutlayan Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden Bozdoganlilar, “Özel ve anlamli günde Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tarafindan turizme kazandirilan Arapapisti kanyonunu gezmeye geldik. Karsimizda bir anda çok sevdigimiz Sayin Baskanimizi gördük. Bizleri hiçbir zaman unutmayan Özlem Çerçioglu’nu burada görmek bize en büyük Babalar Günü hediyesi oldu. Kendisine çok tesekkür ediyoruz” diye konustular.