RUSYA FUARINA AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DAMGA VURDU

Rusya’nın başkenti Moskova Krasnaya Presnya Parkı’nda gerçekleşen Turizm fuarında Aydın’ı temsil eden Büyükşehir Belediyesi Aydın’ın yerel ürünlerini ve tanıtımını başarıyla yapıyor.
Haber Tarihi: 17.06.2017
|

Sagliktan egitime, sosyal belediyecilikten turizme, yerel ürünlerden tarihi projelere kadar birçok alanda dev yatirimlar ve hizmet üreten Büyüksehir Belediyesi, Moskova’da Aydin’i basariyla temsil ediyor.

Her yerde oldugu gibi Rusya’da da en yogun ilgiyi Aydin Büyüksehir Belediyesi standi gördü. Ruslar, yerli ve yabanci turistler Büyüksehir standina yogun ilgi gösterirken Aydin ürünlerinin tadina da baktilar. Ziyaretçilere ayrica Aydin’la ilgili tanitim brosürleri ve çesitli materyaller sunuldu.

Aydin’in tanitilmasi, Didim ve Kusadasi Turizmini canlandirmak içinde büyük önem tasiyan fuarda Büyüksehir Belediyesi’nin hizmetleri de anlatiliyor. Rusya Türkiye Fuarinda, Aydin’in bölgesel degerleri ve turizm zenginlikleri de sergilenecek. Ayrica Büyüksehir Belediyesi, düzenleyecegi renkli etkinliklerle kentimizin tanitimini yapacak.

Aydin’in tanitimina büyük önem veren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Rusya’da gerçeklesen fuar ile birlikte, Rusya’dan Aydin’a turist sayisinda da önemli bir artis beklediklerini ifade etti.  

|