Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI TEMMUZ AYI 11.07.2017

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

 

 

Karar No:242

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 15.06.2017 tarihli Haziran Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:243

Karar: Koçarli Ilçesi Satilar Mahallesi 135 parselde kayitli 50.120,00 m² yüzölçümlü mezarlik vasifli tasinmazin Aydin Büyüksehir Belediyesi adina tescil edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:244

Karar: Germencik Ilçesi, Abdurrahmanlar, Alangüllü, Balatçik, Bozköy, Çamköy, Çariklar, Dagkaraagaç, Dagyeni, Dampinar, Dereköy, Habibler, Kizilcagedik, Kizilcapinar, Meseli, Nesetiye, Ömerbeyli, Selatin, Gümüs, Gümüsyeni, Naipli, Tekin, Mursalli ve Hidirbeyli Mahallelerinde bulunan ekli listede belirtilen tasinmazlarin Aydin Büyüksehir Belediyesi adina tescil edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:245

Karar: Mülkiyeti Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligina ait Çine Ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 563 ada, 3 parsel ve 3.120,17 m² tasinmazin‘‘ Dügün Salonu ’’ olarak kullanilmak üzere bedelsiz olarak 2 yil süre ile Çine Belediye Baskanligina tahsis edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

|