TOPUKLU EFE 25 YILLIK SORUNU ÇÖZDÜ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın il genelinde hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Haber Tarihi: 08.06.2017
|

Çalismalar kapsaminda Koçarli’nin Kizilcabölük Mahallesi’nin 25 yillik su sorunu tamamen ortadan kalkti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) tarafindan Kizilcabölük Mahallesi’nde sondaj çalismasi yapildi. Uzun yillardir kaynak suyu kullanan mahalle yaz aylarinda sikinti yasiyordu. Sorunu Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne ileten Kizilcabölük Mahalle Muhtari Hüseyin Esin’in istegi üzerine mahallenin su sikintisi aninda giderildi.

ÇERÇIOGLU ILE HIZMET GÖRMEYE BASLADIK

Sikintinin tespit edildigi bölgede tespit çalismasi yapan ekipler yapilan sondaj çakma isleminden sonra hat dösedi.  Kizilcabölük Mahalle sakinleri en büyük problemlerinin su sorunu oldugunu belirten ve bu sorunu çözen  Büyüksehir’e tesekkür eden vatandaslar, “Allah arkadaslarimizdan razi olsun. Canlarini dislerine taktilar, bitirecegiz dediler ve bitirdiler. Emegi geçenlere ve Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

25 YILLIK SORUNU ÖZLEM BASKAN ÇÖZDÜ

Yaz aylarinda büyük sikinti yasadiklarini söyleyen mahalle sakinleri, sondaj çalismasiyla beraber ortadan kalkan su sikintisi nedeniyle memnuniyetlerini dile getirerek “25 yillik sorun Özlem Baskanimiz sayesinde 1 günde çözüldü” dediler.

Muhtar Hüseyin Esin hizmetlerinden dolayi Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek, “Özlem Baskanimiza konuyu ilettik. Hemen etüd çalismasi yapildi. Sondajimiz çakildi. Bugünde borularimiz döseniyor. 25 yillik sorun 1 günde bitti. Basta Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve emegi geçenlere çok tesekkür ederiz” seklinde konustu.

HALK ISTER BÜYÜKSEHIR YAPAR

Koçarli’nin ilçe merkezine yaklasik 40, Aydin merkeze ise 60 km. uzaklikta olan Kizilcabölük Mahallesi’nde rakim 585. Koçarli’nin en uzak mahallelerinden biri olan Kizilcabölük Mahallesi’ne gelen hizmet nedeniyle tesekkür eden vatandaslar, “Aydin’in büyüksehir olmasiyla beraber mahallemiz hizmet almaya basladi. Merkezde yasayanla köyde yasayana esit hizmet götüren Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

|