AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri tarafından düzenlenen 2017 yaz etkinlikleri kayıtları başladı.
Haber Tarihi: 08.06.2017
|

Yaz etkinliklerinde kendilerini gelistirecek ögrenciler ayrica bu yil açilacak olan botanik kulübüyle dogal yasam ortaminda ürün yetistirme imkani da bulacaklar.

YAZ ETKINLIKLERINE YOGUN ILGI

17 ilçede 27 kültür merkezinde gerçeklesecek ve iki aylik dönemi kapsayacak olan(19 Haziran – 19  Agustos) yaz etkinliklerine vatandaslar ilk günden yogun bir ilgi gösterdi. Basta yüzme olmak üzere tüm spor faaliyetlerinin kontenjanlari daha ilk günden dolmaya basladi.

KENDILERINI GELISTIRIYORLAR

Kültür merkezinin yaz etkinliklerinde ögrenciler  yüzme, futbol, basketbol, voleybol, badminton, tenis, masa tenisi, bocce, jimnastik, drama, bilgisayar, modern dans, yoga, pilates, satranç, resim,  zumba , halk oyunlari ,keman, baglama, melodika, gitar, Ingilizce , sanatsal tasarim, bale,  akil oyunlari, mental aritmetik kulübü gibi birçok alanda kendilerini gelistirme imkani bulmakla beraber yaz döneminde bos vakitlerini en verimli ve faydali sekilde geçirme firsatini  yakaliyorlar. Kayitlar 17 Haziran tarihine kadar devam edecek.

DOGAL YASAMLA TANISACAKLAR

Kültür merkezleri bünyesinde ücretsiz hizmet veren bilim ve deney ev;  yaz etkinlikleri kapsaminda fizik ,kimya ve biyoloji egitmenleri esliginde 8-14 yas grubuna göre düzenlenmis deneylerle faaliyet verecek. Ayrica ögrenciler bu yil açilacak olan botanik kulübüyle dogal yasam ortaminda ürün yetistirme imkani da bulacaklardir.

     Yaz etkinliklerine yogun ilgi gösteren veliler ve ögrenciler kendilerine bu imkani sunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ettiler. 

|