ŞAMPİYON BEŞİKTAŞLILARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 05.06.2017

Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi mutlu olduklarini belirten Dernek Baskani Pehlivan, Topuklu Efe’ye Türkiye’deki bütün Besiktaslilardan selam getirdiklerini ifade ederek, “Her zaman yanimizda olan  ve sampiyonlugumuzu Atatürk Kent Meydani’nda coskuyla kutlamamizi saglayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tüm Besiktaslilar adina tesekkür ediyorum’’ dedi.

Yapilan ziyaretten dolayi Aydinli Besiktaslilar’a tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “ Besiktas’ta Aydin’imizin takimi Aydinspor 1923 gibi siyah beyaz renklere sahip. Besiktas’in süper lig sampiyonlugunu kutluyorum, Aydin Besiktaslilar Dernegi’ne çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.