BÜYÜKŞEHİR 469 NOKTADA İFTAR SOFRASI KURACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında 30 gün boyunca 17 ilçe ve çeşitli mahallelerde toplam 469 noktada iftar sofraları kuracak.
Haber Tarihi: 27.05.2017

Büyüksehir Belediyesi ramazanda her gece Atatürk Kent Meydani ve farkli iftar noktalarinda ramazana uygun etkinlikler düzenleyecek.

Aydin’in dört bir tarafinda vatandaslarin Ramazan heyecanina ortak olacaklarini söyleyen Baskan Çerçioglu, “Ramazan ayi boyunca 17 ilçemiz ve mahalleye dönen 36 beldemiz ve çesitli mahallelerimizde 469 noktada iftar sofralari kuracagiz. Atatürk Kent Meydani’nda ve farkli iftar noktalarinda her aksam Ramazan ayinin ruhuna uygun etkinliklerimiz olacak. Herkese bu etkinliklerimizi bekliyoruz” dedi.

Baskan Çerçioglu, bütün Aydinlilarin Ramazan Bayramini tebrik ederek, on bir ayin sultani ramazan ayinin hayirlara vesile olmasini temenni etti.