BÜYÜKŞEHİR ARAÇ FİLOSUNU 22 YENİ İŞ MAKİNESİYLE GENİŞLETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 22 yeni iş makinasını araç filosuna dahil etti.
Haber Tarihi: 24.05.2017

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nce alinan 1 Adet Finiser asfalt serici,2 adet lastik tekerlekli silindir,2 adet çift tambur silindir, 4 adet loder, 1 adet mini yükleyici, 1 adet lowbed, 1 adet bitüm tank, 5 adet tir, 1 adet asfalt distribütörü, 3 adet damperli kamyon, 1 adet 22 tonluk paletli ekskavatör Büyüksehir bünyesinde Aydin il genelinde vatandaslara hizmet verecek.

Vatandaslarin istegi dogrultusunda hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Bünyemize dahil ettigimiz yeni araçlarimizla 17 ilçemizde vatandaslarimiza en etkin ve kaliteli hizmeti vermeye devam edecegiz” diye konustu.