AYDIN PLAJ VOLEYBOLDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Atatürk Kent Meydanı’nda kurulan plaj voleybolu Pro Beach Tour etabı şampiyonları belli oldu.
Haber Tarihi: 21.05.2017

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklesen organizasyona Türkiye’nin yani sira Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Bulgaristan, Sirbistan, Azerbaycan, KKTC ve Romanya’dan 16 bayan, 20 erkek, toplam 36 takim katildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’da Atatürk Kent Meydani’na gelerek hem erkekler hem bayanlar finalini Voleybol Federasyonu Baskan Vekili Alper Aslandas ile birlikte vatandaslarin arasinda  izledi.

Yaklasik iki bin kisinin izledigi ve büyük heyecana sahne olan maçlar sonunda erkeklerde Ukrayna Türkiye’yi 2-1 yenerek sampiyon olurken üçüncülügü Sirbistan elde etti. Bayanlarda ise Rusya, KKTC’yi 2-0 yenerek kupanin sahibi oldu. Bayanlarda üçüncülügü Çek Cumhuriyeti kazandi.

Final maçlarinin ardindan sampiyonlar kupalarini Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun elinden aldi.