BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: “ŞOFÖR ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIM”

Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 18.05.2017

SOFÖRLERDEN BASKAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR

Yapilan genel kurulda seçilen yeni yönetim ile Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi çok mutlu olduklarini belirten Aydin Efeler Sehiriçi Özel Halk Otobüsleri Baskani Okan Yalçin, hem kendilerine verdigi destek hem de soför esnafinin her zaman yaninda olan Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Çerçioglu, Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak soför esnafinin her zaman yaninda olduklarini belirterek, Efeler Sehiriçi Özel Halk Otobüsleri Baskani Okan Yalçin ile yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine çalismalarinda basarilar diledi.